Οι ώρες λειτουργίας για το Κέντρο Σχολικής Μελέτης After School  είναι 2-6 μ.μ

ΤΙ είναι η Σχολική Μελέτη AFTER SCHOOL

Η σχολική μελέτη είναι ένα πρόγραμμα μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα σχολικά μαθήματα της επόμενης μέρας.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Οι μαθητές έρχονται στο χώρο μας καθημερινά με τα βιβλία τους και κάθε μαθητής με τη βοήθεια τω εξειδικευμένων εκπαιδευτικών μελετά τα μαθήματα που έχει για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Οι εκπαιδευτικοί αφού εξηγήσουν το μάθημα και οργανώσουν το διάβασμα του παιδιού, επεμβαίνουν όπου χρειαστεί παρέχοντας βοήθεια. Στο τέλος ελέγχουν το κάθε παιδί για να διαπιστώσουν εάν κατανόησε την ύλη της ημέρας αλλά και να ελέγξουν ένα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του.

Συμπληρωματικά το κάθε παιδί που έρχεται στο Κέντρο Μελέτης After School κατά αποκλειστικότητα έχει πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα TEACHERLAND (www.teacherland.gr) που παρέχει πρότυπο έντυπο και ψηφιακό υλικό για όλες τις τάξεις και όλα τα μαθήματα του δημοτικού σχολείου.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

  • Μαθαίνουμε στα παιδία να μελετούν μόνα τους, οργανώνοντας την μελέτη τους.
  • Υποστηρίζουμε τα παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Αξιοποιούμε σωστά το χρόνο τους, αφού μελετούν και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον απερίσπαστα.
  • Θέτουμε τις βάσεις για την περαιτέρω φοίτηση στις τάξεις Γυμνάσιου και Λυκείου

Το Κέντρο μελέτης  εποπτεύεται από τους Ειδικούς κον  Πατσιούρα Νικόλαο, Λογοπεδικό & Ειδικό Παιδαγωγό και την κα Βαλσαμίδου Φανή  Διδάκτωρ Λογοθεραπείας